Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halloweenløbet

oktober 31, 2021 @ 17:00

I år afvikles vores traditionsrige Halloweenløb søndag den 31. oktober. Løbet skydes i gang allerede i skumringen kl. 17:00, så der er god tid til, at familiens børn kan nå at komme hjem og ”rasle” bagefter.
Du kan tilmelde dig fra kl. 16 på selve dagen ved Flynderupgård Museet på Agnetevej 9 i Espergærde. Eller endnu bedre allerede nu via MobilePay 18108. Prisen for deltagelse er 30 kr. for børn og 60 kr. for voksne. Tilføj en kommentar til indbetalingen om, hvad beløbet dækker. Skriv f.eks. “Hløb 2 voksne” eller “Hløb 1 voksen og 2 børn”.
Der er to ruter. En børnevenlig rute på 2,8 km og en længere rute på 5,2 km. Den korte rute er også velegnet, hvis du vil gå rundt. Ruterne er afmærket med lys, så ingen farer vild, og undervejs bliver du mødt af uhyggelige vejvisere og måske et enkelt spøgelse. Efter løbet byder klubben på varm kakao, frugt og vand.
Selve løbet starter kl. 17 og afholdes uden tidtagning. Du må meget gerne komme udklædt, men det er også helt ok bare at komme ”som dig selv”. Hvis du har en lille lommelygte eller en pandelampe, er det altid en god idé også at medbringe den.

Detaljer

Dato:
oktober 31, 2021
Tidspunkt:
17:00

Arrangør

Puls 3060

Sted

Flynderupgård